Πολιτική|30.06.2022 19:48

Νικήτας Κακλαμάνης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Πώς πρόλαβε το κακό

Newsroom

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος και υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά και τοποθέτησε διπλό στεντ. Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ελπίς» κυρίως για προληπτικούς λόγους. Εάν δεν υπάρξουν επιπλοκές τα επόμενα 24ωρα, θα λάβει εξιτήριο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πώς πρόλαβε το κακό

Με μία ανάρτηση στο Facebook ο ίδιος ο Νικήτας Κακλαμάνης εξήγησε τι προηγήθηκε και πώς ο ίδιος πρόλαβε το κακό. «Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ. Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς», τόνισε ο βουλευτής.

 

Μήνυμα για περαστικά από Βασίλη Κικίλια

Σε μήνυμά του στο Twitter, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας ανέφερε: «Σιδερένιος Νικήτα και περαστικά! Όλα θα πάνε καλά, θα το ξεπεράσεις και αυτό. Έχεις δυνατή καρδιά εσύ και τσαγανό».

Όλες οι ειδήσεις

Πέθανε ο Ηλίας Νικολακόπουλος

Μπάιντεν μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Πρέπει να εκσυγχρονίσουμε τα F-16 της Τουρκίας – Τo αντίθετο δεν είναι προς το συμφέρον μας

ΕΟΦ: Ανακαλεί γνωστό φάρμακο

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα γίνουν στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν και η πασίγνωστη τραγουδίστρια που εισβάλει στον β' κύκλο

εγχείρησηνοσοκομείοΝέα ΔημοκρατίαΝικήτας Κακλαμάνηςειδήσεις τώρα