Οικονόμου για Τσίπρα: Περιοδεύει ανά την Ελλάδα διασπείροντας ψέματα και υπερβολές
NewsroomΤις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από τη Σάμο σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι διασπείρει «ψέματα και υπερβολές» ενώ σχολίασε, χρησιμοποιώντας στίχους από το ποίημα «Μονοτονία» του Κ. Π. Καβάφη, ότι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «την μια μονότονην ημέραν άλλη μονότονη, απαράλλακτη ακολουθεί... και καταντά το αύριο πια σαν αύριο να μην μοιάζει».
Ολόκληρο το σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου
Όπως και την περίοδο της πανδημίας, έτσι και τώρα ο κ. Τσίπρας περιοδεύει ανά την Ελλάδα διασπείροντας ψέματα και υπερβολές και χρεώνοντας στην Κυβέρνηση κάθε παγκόσμια κρίση. Η Ελλάδα διαχειρίζεται και αυτή την κρίση στηρίζοντας, όσο καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις. Και αυτό το πετυχαίνουμε μειώνοντας παράλληλα τους φόρους και διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της αναπτυξιακής πορείας της ελληνικής οικονομίας. Ενώ ο κόσμος αλλάζει με αστραπιαίους ρυθμούς, για τον κ. Τσίπρα «την μια μονότονην ημέραν άλλη μονότονη, απαράλλακτη ακολουθεί... και καταντά το αύριο πια σαν αύριο να μην μοιάζει».
Σίνζο Άμπε: Ο δράστης τον πυροβόλησε από απόσταση λίγων μέτρων - Το χρονικό της άγριας επίθεσης
Κορονοϊός: 10.126 κρούσματα στην Αττική, 1.859 στη Θεσσαλονίκη – Η γεωγραφική κατανομή
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια