Πολιτική|12.07.2022 09:15

Γ. Βαρουφάκης:Αν μετά τις δεύτερες εκλογές δεν σχηματιστεί δικομματική κυβέρνηση, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα πάμε σε «μεγάλο συνασπισμό»

Αδάμος Ζαχαριάδης

Σε ένα «Σκληρό Μαρκάρισμα» με ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από τον δημοσιογράφο Αδάμο Ζαχαριάδη, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης απαντάει χωρίς περιστροφές σε φλέγοντα ερωτήματα.

Σχολιάζει και τοποθετείται για την κυβερνητική οικονομική διαχείριση, την ψηφιακή κάρτα εργασίας, το ΑΕΠ, τον Ερντογάν και την Τουρκία καθώς και την ανάγκη για μια Περιφερειακή Συνδιάσκεψη σχετικά με τα θέματα της Ανατολικής Μεσογείου. Αποκαλυπτικές οι απαντήσεις του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 για τις εκλογές, τον Αλ. Τσίπρα που είπε ότι μπορεί να μην μπει το ΜέΡΑ25 στη Βουλή σε αντίθεση με τον Ευ. Τσακαλώτο αλλά και την πιθανότητα ενός μεγάλου συνασπισμού στην Ελλάδα κατά τα γερμανικά πρότυπα.

Παράλληλα, τοποθετείται για τα 7 χρόνια από το δημοψήφισμα, τι θα έκανε σήμερα και απαντά για τους λόγους που θεωρεί το αποτέλεσμα του 2015 ως «μια καλή αρχή»

Δείτε όλη τη συνέντευξη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσωπικός γιατρός: Στις 500 έφθασαν οι εγγραφές των γιατρών – Προς αναβολή οι «ποινές» για τους πολίτες

ΑΠΘ: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» πίσω από τους πυροβολισμούς βλέπει ο πρύτανης - Πώς μπήκαν στο campus οι δράστες

Τύμβος Μαραθώνα - Ραμνούντας - Αμφιαράειο: Μετά από 7.000 χρόνια ανοίγει ο δρόμος που θα ενώσει τα τρία κέντρα της αρχαιότητας

Όλα τέλειωσαν: Σημειώματα αυτοκτονίας πασίγνωστων ανθρώπων που προκάλεσαν αίσθηση - Από τον Λιαντίνη στον Μποντλέρ

ΜέΡΑ25Γιάνης Βαρουφάκηςεκλογές