ΣΥΡΙΖΑ για αποφυλάκιση Λιγνάδη: Ελεύθερος με απόφαση της Δικαιοσύνης ο άνθρωπος που καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκων - Ντροπή
NewsroomΜε αιχμηρή ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 12 ετών Δημήτρης Λιγνάδης για τους βιασμούς δύο ανηλίκων.
Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «από σήμερα ο άνθρωπος που καταδικάστηκε σε ποινή 12 ετών για τον βιασμό ανηλίκων, θα κυκλοφορεί ελεύθερος με απόφαση της Δικαιοσύνης». Μάλιστα κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Λίνα Μενδώνη για προσπάθεια συγκάλυψης ενώ αναφέρει ότι στοχοποιήθηκαν τα θύματα και καταλήγει επισημαίνοντας: «Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ντροπή».
Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου
Από σήμερα ο άνθρωπος που καταδικάστηκε σε ποινή 12 ετών για τον βιασμό ανηλίκων, θα κυκλοφορεί ελεύθερος με απόφαση της Δικαιοσύνης.
Όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις, ο κ. Μητσοτάκης και η κα Μενδώνη επί είκοσι ημέρες προσπαθούσαν να «κουκουλώσουν» την υπόθεση δημιουργώντας μια ευνοϊκή περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τον βιαστή και τότε καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, την ίδια ώρα που στοχοποιήθηκαν τα θύματα που είχαν το σθένος να μιλήσουν.
Η ατμόσφαιρα αυτή αποτυπώθηκε και σήμερα στην απόφαση του δικαστηρίου.
Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ντροπή.
Ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης με περιοριστικούς όρους παρά την καταδίκη του για δύο βιασμούς
Εμπρησμός στη Real News: Δύο οι δράστες - Ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση
Ποιες χώρες της Ευρώπης έχουν τα καθαρότερα νερά για κολύμβηση: Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
- «Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
- Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
- Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά