Πολιτική|13.07.2022 19:32

Βουλή: Κόντρα Κεραμέως - Σκουρλέτη - «Δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στην Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη, στην οποία αποκαλούσε την Υπουργό «Πισπιρίγκου της Παιδείας».

 «Αρκετά με τις χυδαιότητες»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε την υπουργό να πάρει θέση για όσα είπε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Δεν έχετε τσίπα;», απάντησε οργισμένη η κυρία Κεραμέως, υπογραμμίζοντας  ότι η αναφορά Βερναρδάκη είναι μηνύσιμη, καθώς την παρομοίασε με μια κατηγορούμενη μητροκτόνο. «Εγώ να ζητήσω συγνώμη; Τα έχουμε ακούσει όλα, στέλεχος σας έκανε μια μηνύσιμη αναφορά, παρομοιάζοντάς με με κατηγορούμενη μητροκτόνο και έχετε το θράσος να μου λέτε να ζητήσω εγώ συγνώμη», συνέχισε η Υπουργός για να κλείσει την παρέμβασή της σημειώνοντας ότι πιο κάτω δεν έχει.

Νωρίτερα, η Υπουργός είχε καλέσει τον κ. Σκουρλέτη να μην κουνάει τα χέρια του. «Αρκετά με τις χυδαιότητες», είπε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίκη Λιγνάδη: Ποινή κάθειρξης 12 ετών κατά συγχώνευση για τους δύο βιασμούς

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο «Βερναρδακισμός» είναι ένας «Πολάκισμός», είναι ο εκτσογλανισμός της πολιτικής ζωής

Εμπρησμός στη Real News: Δύο οι δράστες - Ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση

Ποιες χώρες της Ευρώπης έχουν τα καθαρότερα νερά για κολύμβηση: Πού βρίσκεται η Ελλάδα

Νίκη Κεραμέωςειδήσεις τώραΧριστόφορος ΒερναρδάκηςΠάνος ΣκουρλέτηςΒουλή