Πολιτική|15.07.2022 17:32

Αντίδραση Μπακογιάννη για τα περί άδειας στον Γιωτόπουλο της «17 Νοέμβρη»: «Απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα»

Newsroom

Έντονη ήταν η αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, καταδικασμένος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη, πήρε την πρώτη του άδεια από τις φυλακές, όπου κρατείται.

«Απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα»

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Μπακογιάννης, ανέφερε: «Δόθηκε άδεια τριήμερη στον αρχηγό της 17 Νοέμβρη; Εν κρυπτώ; Δηλαδή, τουλάχιστον αμήχανα; Και μάλιστα στην επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν; Ισχύει; Απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα»

 

Η άδεια στον Γιωτόπουλο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, καταδικασμένος ως αρχηγός της 17Ν κατάφερε μετά από πολλές προσπάθειες να εξασφαλίσει τριήμερη άδεια, την οποία πέρασε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο σπίτι του.

Είναι αξιοσημείωτο ωστόσο πως η άδεια στον καταδικασμένο από το 2002 Γιωτόπουλο δόθηκε τις ημέρες της επετείου της δολοφονίας Αξαρλιάν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερχονται... κατ΄οίκον πρόστιμα για ανασφάλιστα και ανέλεγκτα οχήματα από ΚΤΕΟ

Power pass: Τι ώρα πιστώνονται τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς

Κινητά τηλέφωνα: Πώς θα τα χρησιμοποιήσετε σωστά στις διακοπές - Τι να προσέξετε σε ίντερνετ και συσκευές

Λάρισα: Συνοδός ασθενή έδειρε γιατρούς στα επείγοντα περιστατικά

Δημήτρης Γιαννέτος: «Να βγεις νικητής και όχι θύμα» - Η σεξουαλική παρενόχληση και το μπούλινγκ που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία

Κώστας ΜπακογιάννηςΑλέξανδρος Γιωτόπουλοςειδήσεις τώρα17 Νοέμβρη