Ανδρουλάκης για μηνυτήρια αναφορά για Predator: Δεν θα συμβιβαστώ με μισόλογα και υπεκφυγές
NewsroomΤους λόγους για τους οποίους κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο εξήγησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν πριν από λίγο έφυγε από την Εισαγγελία του ανώτατου δικαστηρίου.
«Είναι δημοκρατικό μου καθήκον και σε όλη μου την πορεία έμαθα να αγωνίζομαι για τη διαφάνεια, στο φως, στο προσκήνιο. Η διαφάνεια είναι ένα απαιτούμενο στοιχείο της ομαλής λειτουργίας του πολιτικού συστήματος», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε πως πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι είχε γίνει απόπειρα να παγιδευτεί το κινητό του με το πρόγραμμα παρακολούθησης Predator. «Η αποκάλυψη ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες νοσηρές πρακτικές και για ποιους ενεργούν δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ υπογράμμισε πώς σε αυτήν τη σκοτεινή υπόθεση δεν θα συμβιβαστεί με μισόλογα και υπεκφυγές.
- Παραλίγο να πέσει θύμα του λογισμικού Predator ο Νίκος Ανδρουλάκης – Τι αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο
- ΤΕΚΑ: Ποιοι ασφαλισμένοι θα ενταχθούν στο νέο ταμείο το 2023 - Ερχεται το MyTeka
- Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε στο Προεδρικό ενώ έπρεπε να είναι σε καραντίνα – Ηλιόπουλος: Είχε αρνητικό τεστ PCR, συμπεριφέρεται σαν ακροδεξιό τρολ ο υπουργός
- Μετά τη ζέστη επικίνδυνα μπουρίνια και καταιγίδες την Πέμπτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης