Πολιτική|16.02.2019 21:54

Τε α τετ Παπανδρέου με Βούγια-Παπαστεργίου στην Θεσσαλονίκη

Newsroom

Ραντεβού με τον Γιάννη Μπουτάρη, τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σπύρο Βούγια αλλά και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Παπαστεργίου θα έχει το Σάββατο (16/02) ο Γιώργος Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη. 

Ο πρώην πρωθυπουργός συμμετέχει στις εργασίες του 1ου Thessaloniki Regional Forum "Προκλήσεις του σήμερα, προοπτικές του αύριο: Βαλκάνια 2030", που πραγματοποιείται από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή (17.02) στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Στον περιθώριο των εργασιών του Φόρουμ ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί τόσο με τον Σπύρο Βούγια όσο και με τον Χρήστο Παπαστεργίου προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο δήμο Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλώντας την στήριξή του στα πρόσωπά τους. 

Σημειώνεται ότι δεκαέξι χρόνια μετά την Ατζέντα της Θεσσαλονίκης για τα Δυτικά Βαλκάνια, που υιοθετήθηκε κατά την Ελληνική Προεδρία της ΕΕ το 2003, η συζήτηση για το μέλλον της περιοχής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μέσω του συγκεκριμένου Φόρουμ

Σπύρος ΒούγιαςΓιώργος ΠαπανδρέουΓιάννης Μπουτάρης