Τε α τετ Παπανδρέου με Βούγια-Παπαστεργίου στην Θεσσαλονίκη
NewsroomΡαντεβού με τον Γιάννη Μπουτάρη, τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σπύρο Βούγια αλλά και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Παπαστεργίου θα έχει το Σάββατο (16/02) ο Γιώργος Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός συμμετέχει στις εργασίες του 1ου Thessaloniki Regional Forum "Προκλήσεις του σήμερα, προοπτικές του αύριο: Βαλκάνια 2030", που πραγματοποιείται από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή (17.02) στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Στον περιθώριο των εργασιών του Φόρουμ ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί τόσο με τον Σπύρο Βούγια όσο και με τον Χρήστο Παπαστεργίου προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο δήμο Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλώντας την στήριξή του στα πρόσωπά τους.
Σημειώνεται ότι δεκαέξι χρόνια μετά την Ατζέντα της Θεσσαλονίκης για τα Δυτικά Βαλκάνια, που υιοθετήθηκε κατά την Ελληνική Προεδρία της ΕΕ το 2003, η συζήτηση για το μέλλον της περιοχής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μέσω του συγκεκριμένου Φόρουμ
- Οι διαφορετικές γραμμές Τραμπ - Νετανιάχου στον πόλεμο: Η νίκη τύπου Βενεζουέλας, τα ιρανικά πετρέλαια και το «μέχρι τέλους»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης όταν ιρανικός πύραυλος πέφτει σε δρόμο στο Ισραήλ
- Παρουσιάστηκε ο 19χρονος φίλος του οπαδού του ΠΑΟΚ - Θα καταθέσει για τη δολοφονία
- «Πουλούσε πάγο και σε Εσκιμώους»: Βρετανική εταιρεία έκλεισε και άφησε φέσια 2 εκατ. λιρών