Πολιτική|26.08.2022 10:55

Live Streaming: Η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στην Βουλή για τις παρακολουθήσεις

Newsroom

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου, καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί, συζητούν σε υψηλούς -όπως φαίνεται- τόνος για το επίμαχο ζήτημα των παρακολουθήσεων που πήρε τεράστιες πολιτικές διαστάσεις μετά τις παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέοντα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε το αίτημα για την σημερινή προ ημερησίας συζήτηση μετά τις αποκαλύψεις ότι στόχοι παρακολούθησης έγιναν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

Η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα της αντιπολίτευσης η οποία σύσσωμη έχει θέσει στο επίκεντρο τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Βασικό ερώτημα τον κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι αν υπήρχαν και άλλα πολιτικά πρόσωπα ή δημοσιογράφου που έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση εν αγνοία τους.

Σημειώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ, προσήλθε στη σημερινή συζήτηση εκφράζοντας οργή για το γεγονός ότι η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών προηγείται της σύγκλησης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς στη σημερινή συζήτηση ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Παρακολουθείστε Live την συζήτηση των πολιτικών αρχηγών 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΒουλήΕΥΠΑλέξης ΤσίπραςΚυριάκος Μητσοτάκηςπαρακολουθήσεις