Πολιτική|13.06.2019 11:11

Σπυράκη για Πολάκη: Με ποια κριτήρια του χορηγήθηκε το δάνειο;

Newsroom

«Τα πεπραγμένα της συγκεκριμένης διοίκησης είναι γνωστά», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Η ίδια αναφέρθηκε στο καταναλωτικό δάνειο που πήρε ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας: «Με ποια κριτήρια χορηγήθηκε το δάνειο, αφού ήταν ήδη υποθηκευμένο το ακίνητό του. Το ερώτημα είναι προφανές, ισχύουν τα όσα έχει δηλώσει ο κ. Πολάκης;», διερωτήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, επεσήμανε ότι «ο κ. Πολάκης διεκδίκησε την εβδομάδα που μας πέρασε το νόμπελ της απρέπειας. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που συνεχίζει την νομική διεκδίκηση με έναν νεκρό».

Η κυρία Σπυράκη χαρακτήρισε την κυβέρνηση σε αποδρομή με αφορμή τον ανασχηματισμό, ενώ έκανε την αντίστιξη με την εικόνα της ΝΔ, η οποία καταθέτει πλέον σε καθημερινή βάση συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα το ερχόμενο Σάββατο θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της για την υγεία, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, με θέμα τα «κόκκινα» δάνεια.

Παύλος Πολάκηςκαταναλωτικό δάνειοΜαρία ΣπυράκηΝέα Δημοκρατία