Πολιτική|16.09.2022 18:23

Κουτσούμπας για Μητσοτάκη: «Τα τέρατα υπάρχουν εκεί που βρίσκεται ο ίδιος και το κόμμα του»

Newsroom

Σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για τα μέτρα που εξήγγειλε στη ΔΕΘ άσκησε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσουμπάς, κατηγορώντας τον για «αναδιανομή της μιζέριας».

«Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια νέα αναδιανομή της φτώχειας και της μιζέριας ανάμεσα στα λαϊκά στρώματα. Μια πραγματική ιλαροτραγωδία. Το κράτος, που μέχρι πέρυσι επιδοτούσε το φυσικό αέριο και συνιστούσε σε όλους να βάλουν φυσικό αέριο για θέρμανση, γεγονός που οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά να αντικαταστήσουν τις παλαιότερες υποδομές τους, τώρα έρχεται και πριμοδοτεί τη νέα αλλαγή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερθείς στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια κυβέρνηση «πολιτικής τερατογένεσης» με κορμό  ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜΕΡΑ 25  και τη στήριξη του ΚΚΕ τόνισε ότι «Tα τέρατα υπάρχουν εκεί που βρίσκεται ο ίδιος και το κόμμα του, μαζί με τα άλλα αστικά κόμματα».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε να αφήσουν το ΚΚΕ «έξω από τα βρώμικα παιχνίδια» τους και υπογράμμισε πως το κόμμα «δεν πρόκειται να σας στηρίξει ούτε να σας ανεχτεί σε μια τέτοια κυβέρνηση της συμφοράς για τον λαό, όπως δεν έκανε όλα τα αυτά τα χρόνια».

Σχολίασε, τέλος, ότι η Τουρκία με τις πλάτες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ επιχειρεί να γκριζάρει το Αιγαίο και κάλεσε τους πολίτες να μην έχουν «καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση της ΝΔ και τις δυνάμεις του ευρωατλαντισμού που εναλλάσσουν τα νταηλίκια γιοκ με τους εναγκαλισμούς στις συνόδους και του ΝΑΤΟ και στα διάφορα επιχειρηματικά συμβούλια της καπιταλιστικής αγοράς».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

 

 

ΔΕΘΔημήτρης Κουτσούμπαςειδήσεις τώραΚΚΕ