Συνάντηση Μητσοτάκη με Ρέγκλινγκ στο Μέγαρο Μαξίμου: Τι συζήτησαν
NewsroomΟ Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ ο οποίος πραγματοποιεί την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα με αυτή την ιδιότητα, αφού η θητεία του ολοκληρώνεται στις 7 Οκτωβρίου.
Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η κατάσταση στην ευρωπαϊκή οικονομία και οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα στους τομείς της ενέργειας και του πληθωρισμού. Επισημάνθηκε η δύσκολη συγκυρία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και οι σημαντικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας και οι θετικές προοπτικές της.
Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους της ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Πρόεδρος του Συµβουλίου Οικονοµικών Εµπειρογνωµόνων του Υπουργείου Οικονομικών Μιχάλης Αργυρού και η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Μαριαλένα Αθανασοπούλου.
- Έρχεται «κόφτης» στη θέρμανση των σχολικών κτιρίων από τους Δήμους – Δέσμη μέτρων... επιβράβευσης για όσους «αντέξουν» το κρύο
- Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον πρώην παίχτη του Survivor στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου: Βγήκε από το κτίριο
- Appodixi: Ξεκινά η εφαρμογή - Ποιοι και πώς θα παίρνουν χρηματικό μπόνους
- Τρόμος στη Βρετανία για τον Κάρολο Γ’: Ποιοι ήταν οι άλλοι δυο βασιλιάδες με το ίδιο όνομα: Το τραγικό τους τέλος και η κακότυχη περίοδός τους
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών