Πολιτική|10.10.2022 13:15
Οικονόμου για 53χρονο στα Σεπόλια: Ήταν μέλος της ΝΔ - Είναι σε αναστολή η ιδιότητά του
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΑποτρόπαια χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τη δράση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια. Ο ίδιος υποστήριξες πως κατηγορούμενος είχε διατελέσει μέλος της Νέας Δημοκρατίας και τόνησε πως αυτονοήτως οποιαδήποτε κομματική ιδιότητά του είναι σε αναστολή.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε αυτές τις επισημάνσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών συντακτών.
- Μητσοτάκης στα εγκαίνια των 3 νέων σταθμών μετρό στον Πειραιά: «Κάποιοι παρέδιδαν μουσαμάδες, εμείς πραγματικά έργα»
- Νέες αποκαλύψεις για τον 53χρονο στα Σεπόλια: Ανέβαζε τα βίντεο βιασμού ακόμα και από το κινητό της 12χρονης!
- Αποκάλυψη «βόμβα» από Έντι Ράμα: Κάναμε λαθρεμπόριο εμβολίων με τον Ιταλό ΥΠΕΞ – Με τη βοήθεια μυστικών υπηρεσιών
- Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στην παλιά παραλιακή: Το φορτηγό «καβάλησε» σταθμευμένα αυτοκίνητα!
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια