Πολιτική|12.10.2022 22:44

ΝΔ: Η αθλιότητα και χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ - Οργή για την ανάρτηση Μαμουλάκη σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού

Newsroom

Την οργή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, στο TikTok, για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Μέσα από την ανάρτησή του ο Χάρης Μαμουλάκης επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση, ωστόσο, αυτό που κυρίως ενόχλησε ήταν τα hashtags που χρησιμοποίησε. Μεταξύ αυτών, και το #νδ_παιδεραστες, το οποίο είχε γίνει trend στο Twitter,  όταν άρχισε να ξετυλίγεται η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Με την ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Χάρη Μαμουλάκη ενώ κάνει λόγο για «χυδαιότητα, αθλιότητα και πολιτική κατάντια» από μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες! Η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ! Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πισω από την εκστρατεία λασπης βρίσκεται το κόμμα του και οτι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

βιασμόςΝέα ΔημοκρατίαανήλικηΑλέξης Τσίπραςειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΧάρης ΜαμουλάκηςΚολωνός