Πολιτική|20.02.2019 21:47

Κλέων Γρηγοριάδης: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με τον Βαρουφάκη

Newsroom

Την υποψηφιότητά του για το ευρωκοινοβούλιο ανακοίνωσε ο Κλέων Γρηγοριάδης, μέλος πολιτικής γραμματείας του ΜΕΡΑ 25, του Γιάνη Βαρουφάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «θα είμαι υποψήφιος όπου μου ζητηθεί, θα γίνω και αφισοκολλητής, και απεργός πείνας αν χρειαστεί».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν σε πολωμένο κλίμα, κάτι που, όπως είπε, δημιουργεί προβλήματα σε μικρά κόμματα. «Έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι υπάρχει κομμάτι του ελληνικού λαού που αντιδρά που δεν πάει να ψηφίσει», τόνισε.

Μάλιστα, συμπλήρωσε, πως η κίνηση του Γιάννη Βαρουφάκη έχει στόχο να κινητοποιήσει τους ανθρώπους που απογοητεύτηκαν από τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ

Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» στην περίοδο του δημοψηφίσματος το 2015 είχε εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για τον τρόπο που παρουσιάζονται οι ειδήσεις στα ιδιωτικά κανάλια. 

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός σε έντονα εριστικό και αγενές ύφος προς τη δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου, και παρά το γεγονός ότι εμφανιζόταν εκείνη την περίοδο σε σήριαλ που μεταδιδόταν στο συγκεκριμένο κανάλι δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει «χούντα», που διαστρεβλώνει τα πράγματα και διογκώνει την κατάσταση στις ουρές των τραπεζών. 

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο σταθμός δεν έδινε το ίδιο βήμα για να ακουστούν όλες οι απόψεις, υπονοώντας ότι το Mega προπαγανδίζει υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα. 

 

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, που είχε θέμα «ΜΜΕ: Απειλούν ή Απειλούνται;» και περιέγραψε πώς θα έπρεπε κατά τον ίδιον να λειτουργεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο υπό καθεστώς πλήρους διαφάνειας.

«Εδώ στο Mega που είμαστε τώρα κάνετε και εσείς όπως όλοι όλο αυτό τον καιρό ρεπορτάζ για την ιστορία των Σκουριών της Χαλκιδικής. Δεν θα έπρεπε, σε ένα ευνομούμενο περιβάλλον, κάθε φορά που αυτό το κανάλι κάνει ένα ρεπορτάζ – που εγώ δέχομαι ότι είναι αντικειμενικό, εκ προοιμίου, να περνάει μια ταινία από κάτω που να λέει “Προσοχή: Μεγαλομέτοχος του παρόντος καναλιού τυγχάνει να είναι και μέτοχος στην εταιρεία για την οποία μιλάει το ρεπορτάζ”», αναρωτήθηκε.

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Γιάνης ΒαρουφάκηςΚλέων ΓρηγοριάδηςΕυρωεκλογές