Πολιτική|18.10.2022 18:00

Θεοδωρικάκος μετά τις καταγγελίες για βιασμό της 19χρονης: Άθλια συμπεριφορά των αστυνομικών του Α.Τ. Ομόνοιας

Αλέξανδρος Διαμάντης

«Σε κάθε περίπτωση υπάρχει άθλια και παράνομη συμπεριφορά. Δεν θα κάνω εγώ ποινική αξιολόγηση υπόθεσης» είπε σήμερα, Δευτέρα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφερόμενος στην υπόθεση ομαδικού βιασμού 19χρονης στο Α.Τ. Ομόνοιας.

Όπως πρόσθεσε: «Η ΕΛΑΣ μέσα από τις προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες έβαλε σε διαθεσιμότητα τους δύο ειδικούς φρουρούς και η πειθαρχική έρευνα θα επεκταθεί στο σύνολο των ανθρώπων που μπορεί να εμπλέκονται».

Αυτό τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στη Βουλή, προσθέτοντας πως «εκείνοι που εργάζονται και υπηρετούν στις Αρχές ασφάλειας για την εφαρμογή του νόμου είναι οι πρώτοι που οφείλουν να τηρούν τους νόμους και είναι απαράδεκτο και τρισάθλιο να κάνουν τέτοιου είδους παράνομες και εγκληματικές πράξεις».

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε, σχετικά με την υπόθεση του Ηλία Μίχου, ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να αποκρυφτεί τίποτα και οι ένοχοι, ένας - ένας θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη για να έχουν την ποινή που τους αξίζει».

«Οι δράστες οδηγούνται ένας - ένας στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και αυτό είναι επιθυμία όλης της κοινωνίας», συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΤάκης ΘεοδωρικάκοςΟμόνοιασεξουαλική κακοποίησηΑΤ Ομονοίαςβιασμός