Πολιτική|07.11.2022 14:50

Οικονόμου για Βρέντζο: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ποδοσφαιρικός παράγοντας κάνει αυτές τις δηλώσεις»

Newsroom

Απάντηση στους ισχυρισμούς του Γιάννη Βρέντζου που έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση με έδρα το Μαξίμου», με αφορμή το θέμα των παρακολουθήσεων και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως τα όσα είπε ο Γιάννης Βρέντζος «σαφώς δεν ισχύουν». «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος ποδοσφαιρικός παράγοντας προβαίνει σε αυτές τις δηλώσεις» ανέφερε ο κ. Οικονόμου και ξεκαθάρισε: «Για τα ποδοσφαιρικά δεν έχω κάτι να σχολιάσω».

Υπενθυμίζεται πως το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που έληξε ισόπαλο (1-1) έκανες λόγο «φασιστικό παρακράτος» που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα τόνισε ότι η πρότασή του είναι να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός απ' το πρωτάθλημα για να διεκδικήσει την κάθαρση στα δικαστήρια. 

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας στην Cosmote TV: «Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

παρακολουθήσειςΟλυμπιακόςΓιάννης Οικονόμουειδήσεις τώρα