Απεργία: «Ο ελληνικός λαός δεν θα γίνει συνένοχος στην αντιλαϊκή πολιτική», το μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα
NewsroomΣτη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση κατά της ακρίβειας που λαμβάνει χώρα στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται από το πρωί ο Γ.Γ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι η απεργία στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως ο ελληνικός λαός δεν θα γίνει συνένοχος σε καμία αντιλαϊκή πολιτική.
«Η μεγάλη, σημερινή πανελλαδική απεργία στέλνει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη, ότι ο ελληνικός λαός, το κίνημά του, δεν θα γίνουν συνένοχοι, δεν θα δείξουν καμία ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνώντων, των άλλων κομμάτων του μεγάλου κεφαλαίου, της ενεργειακής φτώχειας και των πολιτικών της ΕΕ, της σαπίλας αυτού του καπιταλιστικού συστήματος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ΓΓ του ΚΚΕ.
Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ
«Από τα χαράματα εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους σε όλη την Ελλάδα δίνουν την μάχη για την επιτυχία της απεργίας. Όλοι στην Απεργία. Όλοι στις διαδηλώσεις» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.
- Ποιοι είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό: Τα καθαρά χρήματα - Αναλυτικοί πίνακες
- Μήνυμα δύναμης από τον δήμαρχο του Αη Στράτη: «Χειρουργήθηκα Τετάρτη, Δευτέρα ήμουν στο γραφείο»
- Το ίντερνετ λάτρεψε την οδύσσεια αυτών των αδέσποτων που επέστρεφαν σπίτι... Κρίμα που είναι fake
- Ο άνθρωπος που κλείστηκε σε ένα ξύλινο κουτί και ταχυδρόμησε τον εαυτό του