Πολιτική|12.11.2022 20:27
Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Το μήνυμα του Βασίλη Κικίλια - «Εμβληματικός αγώνας που προβάλλει την Αθήνα»
NewsroomΤο δικό του μήνυμα για τον 39ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθήνας έστειλε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.
«Ένας εμβληματικός αγώνας που προβάλλει την Ελλάδα διεθνώς» σημείωσε με tweet του ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι «το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ στηρίζουν τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού με 18.000 επισκέπτες από 100 χώρες».«Η συμμετοχή αποτελεί για τον κάθε αθλητή μία προσωπική νίκη» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.
- «Σκα@@θυελλα»: Πώς φτάσαμε στη χρεοκοπία του FTX, γίγαντα των κρυπτονομισμάτων – Φόβοι για νέα Lehman Brothers
- Γιατί ο Ερντογάν προσεγγίζει τις χώρες της Βόρειας Αφρικής; Τι σηματοδοτεί η ενεργειακή συμφωνία της Τουρκίας με την Αλγερία
- Γιώργος Λέντζας και Άγγελος Γιακουμίδης στο ethnos.gr: «Με την πανδημία χάσαμε ένα κομμάτι της ανθρώπινης ταυτότητάς μας»
- Εισφορές, συντάξεις και πληθωρισμός: Οι πολλαπλές όψεις του ίδιου νομίσματος
- Πιο εκθαμβωτική από ποτέ η Sharon Stone φωτογραφίζεται αναπαριστώντας την εμβληματική σκηνή από το «Βασικό Ένστικτο»
Διαβάστε ακόμη
- Εφιαλτικές προβλέψεις: Χωρίς άμεση δράση, οι πυρκαγιές στην Ευρώπη θα αυξηθούν κατά 39% στο καλύτερο δυνατό κλιματικό σενάριο
- Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ακυρώνει τις συναυλίες του για λόγους υγείας
- Διπλή ζωή: Η περίεργη ιστορία του αγοριού που ισχυριζόταν ότι είναι μετενσάρκωση ενός γκάνγκστερ που δολοφονήθηκε
- Η εκδίκηση του καλαμαριού: Πώς 20 τόνοι ψαριού «ξεχύθηκαν» στους δρόμους του Ρόντ Άιλαντ