Πολιτική|13.11.2022 18:19

Απάντηση Προβολισιάνου του Documento σε Σκέρτσο για παρακολουθήσεις: Τα SMS που αντήλλαξαν

Αλέξανδρος Διαμάντης

Συνέχεια στην υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων δίνεται με την επίθεση του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Documento» επισυνάπτοντας συνομιλία που είχαν κάνοντας λόγο για «βούρκο» και συκοφαντία».

Απαντώντας ο συντάκτης του δημοσιεύματος Άγγελος Προβολισιάνος παραθέτει το πλήρες κείμενο της συνομιλίας με τον Υπουργό Επικράτειας.

Συγκεκριμένα ο Α. Προβολισιάνος αναφέρει «ότι ο Άκης Σκέρτσος δεν συνδιαλέγεται με την «αθλιότητα» και τον «βούρκο» γιατί προτιμά να κυλιέται. Ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook sms που ανταλλάξαμε την Παρασκευή στο πλαίσιο της επικοινωνίας που είχε η ερευνητική ομάδα του Documento με τα νέα ονόματα της λίστας Predator και μας κατηγορεί ότι δεν δημοσιεύσαμε -ως οφείλαμε- ολόκληρη την επικοινωνία τη στιγμή που ο ίδιος αποκρύπτει ένα ακόμα μήνυμα.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε το θέμα τίθεται και επί προσωπικού, θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό Επικρατείας για τη στοχοποίηση. Αν μη τι άλλο, η επίθεση από έναν πρώην πολιτικό «ιπποκόμο» του Γιάννη Στουρνάρα και μετέπειτα γενικό διεκπεραιωτή του ΣΕΒ θα αποτελούσε γαλόνι στην «επωμίδα» κάθε δημοσιογράφου. Όσο για τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων, θα έχει χρόνο να αναλογιστεί τι έκανε όταν sms με συναδέλφους του θα βγαίνουν φόρα παρτίδα και ο καθένας θα τον επικαλείται ως άλλοθι», προσθέτει χαρακτηριστικά.

Τα επίμαχα sms

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραDocumentoπαρακολουθήσειςΆκης Σκέρτσος