Η «Ωκεανίς» έβαλε «φρένο» στις εξορμήσεις Μητσοτάκη-Γεννηματά
NewsroomΤις εξορµήσεις των πολιτικών αρχηγών «χάλασε» η κακοκαιρία που προέβλεψαν οι µετεωρολόγοι για το Σαββατοκύριακο. Η «Ωκεανίς» έβαλε απαγορευτικό στις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη και της Φώφης Γεννηµατά στις Πρέσπες. Βλέπετε, και οι δύο διαβλέπουν εκλογικά οφέλη για τα κόµµατά τους εξαιτίας της Συµφωνίας των Πρεσπών και γι’ αυτό εστιάζουν στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο µεν πρόεδρος της Νέας ∆ηµοκρατίας επρόκειτο να βρεθεί αύριο, στους Νοµούς Ξάνθης και Ροδόπης, αλλά ανέβαλε την επίσκεψη λόγω των µετεωρολογικών προβλέψεων, όπως είχε κάνει και τα Θεοφάνια, όταν ο «Τηλέµαχος» µαταίωσε την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο συνέβη µε τη µίνι περιοδεία που σχεδίαζε να κάνει αύριο στις Πρέσπες η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, προκειµένου να υπογραµµίσει συµβολικά τη διαφωνία της µε τη Συµφωνία. Πάντως, η Φώφη θα βρεθεί κανονικά στη Θεσσαλονίκη τη ∆ευτέρα, όπου θα µιλήσει το απόγευµα σε πολιτική εκδήλωση εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, µε τίτλο «Η Μακεδονία στο επίκεντρο». Σε αυτήν θα µιλήσουν οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ στις τρεις περιφέρειες της Β. Ελλάδας (Χρ. Παπαστεργίου στην Κ. Μακεδονία, Κ. Σιµιτσής στην Αν. Μακεδονία-Θράκη και Γ. Ζεµπιλιάδου στη ∆υτ. Μακεδονία), καθώς και ο υποψήφιος δήµαρχος Θεσσαλονίκης Σπ. Βούγιας. Για να δούµε τι θα κερδίσουν, τελικά, Ν∆ και ΚΙΝΑΛ από τις «Πρέσπες».
* Δημοσιεύθηκε στη στήλη Κοίτα να δεις
- Βίντεο ντοκουμέντο με το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης
- Ομαδικός βιασμός 17χρονης στα Χανιά: «Έγινε με τη θέλησή της, θέλει να βγάλει χρήμα» - Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στη Μόσχα για επείγουσα χειρουργική επέμβαση» λέει η Daily Mail
- Νέα σκληρή υπόθεση bullying: Εννέα παιδιά ανάγκασαν 11χρονη να πέσει στα γόνατα σε πάρκο