Πολιτική|02.11.2018 19:56

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια από τον πολιτικό κόσμο

Newsroom

Το κατόρθωμα να κατακτήσει το ένατο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο χαιρέτισε σύσσωμος όλος ο πολιτικός κόσμος

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, συγχαίρει τον πρωταθλητή των κρίκων 

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας @Petrounias E συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο!», γράφει ο Αλέξης Τσίπρας.

T

Σε ανάλογο ύφος και τα συγχαρητήρια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

T

Συγχαρητήρια και από την Φώφη Γεννηματά.

«Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή», αναφέρει η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. και καταλήγει:

«Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια» 

Παυλόπουλος: Ανυπέρβλητη ψυχική  δύναμη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Λευτέρη Πετρούνια για την νέα του διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα, στο οποίο επισημαίνει: 

«Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη».

Λευτέρης Πετρούνιας