Πολιτική|24.11.2022 18:05

Χατζηδάκης για Predator: Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας - Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη

Αλέξανδρος Διαμάντης

«Δεν  θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας», απάντησε ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης στη Βουλή, όταν τον προκάλεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή το γεγονός ότι το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των παρακολουθούμενων.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη. Υπάρχουν δημοσιεύματα με αναφορές ονομάτων και τίποτα περαιτέρω», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Κ. Χατζηδάκης ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να νομιμοποιήσει οποιαδήποτε καταγγελία, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας.  «Ειδικά όταν το τελευταίο δημοσίευμα συνέπεσε με ένα άλλο δημοσίευμα που έλεγε ότι κατάσκοποι παρακολουθούν και διέσωσαν την σύζυγο, τα παιδία και την πεθερά του κ. Πιερρακάκη και ένα άλλο για τις φωτογραφίες του κ. Τσίπρα στο κότερο. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας. Η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση στο υψηλότατο επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Κόντρα και για τον πλειστηριασμό του σπιτιού της Ι. Κολοβού

Νωρίτερα, ο Σωκράτης Φάμελος και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης βρέθηκαν στο επίσκεντρο μιας κοινοβουλευτικής κόντρας, με αφορμή τον πλειστηριασμό του σπιτιού της Ι. Κολοβού.

«Ο κ. Σκυλακάκης, με χυδαία ψέματα, προσπάθησε να παραποιήσει ακόμη και το κρίσιμο θέμα των εξώσεων. Μας είπε ότι για το συγκεκριμένο διαμέρισμα της κυρίας Κολοβού, ο πλειστηριασμός δημοσιεύθηκε 20/3/2019. Αναρωτιέμαι κύριε Σκυλακάκη. Γιατί περίμεναν 3,5 χρόνια να μπουν με το αλυσοπρίονο; Περίμεναν τη συζήτηση του Προϋπολογισμού, για να σας εκθέσουμε;», είπε ο κ. Φάμελος, προσθέτοντας ότι επί  ΣΥΡΙΖΑ δεν εκτελέστηκαν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και στενοχωρείται ο κ. Σκυλακάκης γι΄αυτό.

«Γιατί υπήρχε θεσμικό πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας. Γιατί ό,τι και να πείτε, ο πτωχευτικός νόμος ψηφίστηκε με τον κ. Μητσοτάκη και τότε ήρθη η προστασία της πρώτης κατοικίας. Και για τον λόγο αυτό εξάλλου κάναμε μομφή στον υπουργό Οικονομικών τον κ. Σταϊκούρα», κατέληξε.  «Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος ξέρει ότι η ημερομηνία δημοσίευσης, δεν είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης. Εγώ είπα, ημερομηνία δημοσίευσης. Σας ενοχλεί ότι αποκαλύπτεται η πρωτοφανής υποκρισία σας που σας χαρακτηρίζει ως κόμμα. Να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για ψέμα, που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, δηλώνοντας του ότι θα του δώσει 10 δισ. το 2015 και μετά τον έριξε σε τέσσερα χρόνια περιπέτεια», απάντησε ο κ. Σκυλακάκης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραPredatorπαρακολουθήσειςΚωστής Χατζηδάκης