Πολιτική|10.12.2022 17:49

Εύα Καϊλή: Έντονη κινητικότητα για την καθαίρεσή της, σύμφωνα με τον Παπαδημούλη - Την Κυριακή οι ανακοινώσεις των Αρχών για το σκάνδαλο

Newsroom

Προσπάθειες για την καθαίρεση της Εύας Καϊλή από τη θέση της Αντιπροεδρίας του ευρωκοινοβουλίου φαίνεται να έχουν ξεκινήσει σύμφωνα με ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επίσης αντιπροέδρου, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς με χρηματισμό από το Κατάρ. Μαζί της κατηγορούνται και άλλα 5 άτομα, ενώ ένας από αυτούς είναι και ο σύντροφος της, ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι. 

Για την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ αναφορικά με την τύχη της κ. Καϊλή, καθώς δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη ή την προσαγωγή της. Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση που έχει προκαλέσει ταραχή, αναμένεται να γίνουν αύριο, Κυριακή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τη «βροχή» πληροφοριών.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, υπάρχει έντονη κινητικότητα για την καθαίρεση της, το οποίο είναι αίτημα και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με χαρακτηριστικότερο το παράδειγμα των Πρασίνων.

Σύμφωνα με τους κανόνες του Ευρωκοινοβουλίου, απαιτείται πρώτα απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων με πλειοψηφία 60% και μετά έγκριση από την Ολομέλεια με τα 2/3.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σκάνδαλοΔημήτρης ΠαπαδημούληςΕύα Καϊλήειδήσεις τώραΕυρωκοινοβούλιοQatar Gate