Πολιτική|25.02.2019 20:38

Μεγαλοοικονόμου: Μου πρότειναν να διαφημίσω γυναικεία ρούχα (vid)

Newsroom

Πρόταση να διαφημίσει γυναικεία ρούχα έχει δεχθεί η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και το σκέφτεται.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, στον ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό, δήλωσε…

«Μου έχει γίνει πρόταση από γυναικεία ενδύματα να κάνω μια διαφημιστική καμπάνια σε ρούχα γυναικεία από πρωινά μέχρι βραδινά ! Δεν θα διαφημίσω μαγιό. Ενδύματα, ταγέρ κ.λπ.».

«Θέλω να γνωρίσω τον Αντώνη Κανάκη και ειδικά τώρα το τελευταίο που έβγαλαν ένας έρωτας μεγάλος, είναι απίστευτο!».

«Εγώ δεν παθαίνω τίποτα με τον Βασίλη Λεβέντη όταν τον ακούω. Εκείνος παθαίνει μαζί μου. Μου έχει κάνει τη ζωή μου κόλαση και του το αφιερώνω αυτό το κομμάτι».

«Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης θα πήγαινα. Μου αρέσει! Για να φτάσει εκεί που έφτασε έχει τσαγανό. Την παραδέχομαι!».

«Το αγγούρι μια χαρά ζαρζαβατικό είναι!».

«Μόνη μου κάνω εφόδους - ελέγχους στα νοσοκομεία. Έχω επαφές με τον κ. Πολάκη. Με ρωτάει τι κάνεις εκεί; Πήγα στο Κρατικό, στο Έλενα, πήγα στο Αγλαΐα Κυριάκου. Α κάνω ελέγχους! Πάω χωρίς να πω την ιδιότητα μου. Πήγα στο Κρατικό Νίκαιας. Τους λέω δεν αισθάνομαι καλά, μου έβαλαν το δαχτυλάκι μου. Μέτρησαν 120 παλμούς, περάστε στο express μου λένε να σας βγάλουμε ένα καρδιογράφημα. Έβγαλα και το νούμερο μου, περίμενα. Όλα εντάξει!».

«Εμένα μου αρέσουν οι Ράδιο Αρβύλα ! Μου αρέσει αυτό που με βάζουν και κάνω το λιοντάρι της Warner Bros με το κόμμα λυσσασμένοι Έλληνες και με παρουσιάζουν σαν άγριο σκυλί! Μου αρέσει, δεν έχω απωθημένα!»

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πραγματικός ηγέτης. Έχει το κάτι διαφορετικό!».

«Όταν με δέχθηκε ο πρωθυπουργός στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περίμενα να με καλέσει στο Μαξίμου. Εγώ περίμενα να μου στείλει κανένα γράμμα, να με δει σε κανένα διάδρομο και ξαφνικά με καλούν από τη γραμματεία μου και μου λένε θα σε συνοδεύσουν να πας στο Μαξίμου που σε θέλει ο πρωθυπουργός. Μάλιστα ήταν και συναχωμένος και όταν τον φίλησα μου λέει: «μη με φιλάς, είμαι συναχωμένος» και του λέω «τα μασάω εγώ τα μικρόβια!».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμουρούχα