Πολιτική|22.12.2022 15:04

Ανάρτηση Μητσοτάκη από την επίσκεψη στη Χειμάρρα: «Κρατήσατε άσβεστη τη φλόγα του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας»

Newsroom

Ανάρτηση για την ιστορικής σημασίας επίσκεψή του στη Χειμάρρα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή που του επιφύλαξαν, ενώ παράλληλα έστειλε τις ευχές του για τις γιορτές.

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα προσωπικά και αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος που έχω την τιμή να είμαι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που επισκέπτεται τη Χειμάρρα», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που κρατήσατε σε πολύ δύσκολα χρόνια, και αναφέρομαι ειδικά στους μεγαλύτερους από εσάς, άσβεστη τη φλόγα του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας μέσα στην καρδιά σας. Και θέλω να ξέρετε ότι στο πρόσωπό μου η Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Αλβανίας θα έχει πάντα, όχι απλά έναν φίλο, αλλά έναν σταθερό συμπαραστάτη στα δίκαια αιτήματά της. Εσείς που επιλέξατε να παραμείνετε εδώ στη Χειμάρρα είστε μία γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη θερμή υποδοχή και την αγάπη σας. Εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας», ανέφερε ε0πίσης ο ίδιος.

 

πρωθυπουργόςανάρτησηΧειμμάραειδήσεις τώραΚυριάκος Μητσοτάκης