Δημοσκόπηση της Alco για το Open TV: Στο 5,7% η διαφορά της ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ
NewsroomΜεγάλη δημοσκόπηση παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv με την Έλλη Στάη σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 5,7 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο...κανένας με 43%. Ακόμη, σύμφωνα πάντα με την ίδια δημοσκόπηση το 43% θεωρεί ότι στις εκλογές θα κερδίσει η Νέα Δημοκρατία χωρίς να έχει αυτοδυναμία, ενώ το 17% θεωρεί ότι η νυν αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι αυτοδύναμη.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε 18 με 23 Φεβρουαρίου, σε αυτήν συμμετείχαν 1000 άτομα, τα οποία, κλήθηκαν να απαντήσουν και για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μεταξύ άλλων το 59% δηλώνει πως θα συνεχίσει να αποκαλεί τη Βόρεια Μακεδονία ως Σκόπια, ενώ το 27% θα την αποκαλεί με τη νέα της ονομασία.
Αναλυτικά όλη η δημοσκόπηση όπως παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Open TV.
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης