Πολιτική|26.12.2022 22:18
ΥΠΕΞ: «Η Ελλάδα καταδικάζει τις αποφάσεις των Ταλιμπάν να αναστείλουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση για τις γυναίκες»
Newsroom«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τις αποφάσεις των Ταλιμπάν να αναστείλουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση για τις Αφγανές γυναίκες και να απαγορεύσουν στις γυναίκες να εργάζονται σε ΜΚΟ», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε μήνυμα που ανάρτησε στο twitter.
«Οι αποφάσεις αυτές προκαλούν μεγάλη απογοήτευση και αποτελούν κατάφωρη παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων», προσθέτει.
- Συγκλονίζουν Έλληνες που ζουν στις ΗΠΑ για τον φονικό χιονιά - «Βγάζεις το χέρι από την τσέπη και σου παγώνουν τα δάχτυλα»
- Τροχαίο με Έλληνες στο Βουκουρέστι: «Άκουσα παντού φωνές και κλάματα» - Ο οδηγός του πούλμαν περιγράφει στο OPEN τις πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα
- Ο Πελέ έχει αρχίσει να αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως διαρρέει η οικογένειά του
- Κατερίνα Βρανά στο ethnos.gr: «Είμαι γυναίκα φίνα, ντερμπεντέρισσα»
- ΕΚΤ: Έρχονται συνεχείς αυξήσεις επιτοκίων μέχρι τον Ιούλιο - «Τώρα αρχίζει το 2ο ημίχρονο»
- Επιτέλους αποκαλύφθηκε! Το αστρονομικό ποσό που κερδίζει η Mariah Carey κάθε χρόνο για το τραγούδι – ύμνο των γιορτών «All I Want for Christmas Is You»
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου