Πολιτική|25.01.2023 20:44

Στα ύψη η σύγκρουση στη Βουλή - Γεωργιάδης: «Είστε σκευωροί και ψεύτες» - Τσακαλώτος: Παρακολουθούνται οι πάντες και δε λέτε κουβέντα

Αλέξανδρος Διαμάντης

Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο στη Βουλή με τον Άδωνι Γεωργιάδη να σηκώνει τους τόνους με φόντο τη σύλληψη του «Μάξιμου Σαράφη», προστατευόμενου μάρτυρα της υπόθεσης Novartis.

«Λέτε  δικαιοσύνη παντού σαν σύνθημα. Όταν σας συμφέρει μόνο; Η ΕΛΑΣ συνέλαβε έναν από τους προσταυτευόμενους μάρτυρες, τον Δεστεμπασίδη. Χάρη στις καταθέσεις του και στην προστασία που του παρείχατε εσείς, εμείς και ο Λοβέρδος κρεμαστήκαμε στα μανταλάκια. Ο Μάξιμος έφαγε τα λεφτά των ανθρώπων. Ένα συγγνώμη ακούσαμε από σας;  Τόσο σας αρέσει η δικαιοσύνη. Αθωώθηκε με βούλευμα 10 - 0 και οι άλλοι δέκα δεν πήγαμε στον δικαστήριο καν. Άρα αθώοι και οι δέκα και δεν ζητάτε ακόμη συγνώμη .Παραμένετε άθλια υποκείμενα  σκευωροί και ψεύτες και συκοφάντες. Εσείς οι λασπολόγοι έχετε μούτρα να μιλάτε για μας για την δημοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε ότι στις αλλαγές του ΠΚ έγιναν οι υποκλοπές πλημμέλημα.   

«Καταλάβαμε γιατί. Στο ειδικό δικαστήριο η γραμματέας του κυρίου Καλογρίτσα κατέθεσε ότι περνάτε σακούλες με μαύρο χρήμα. Και το δικαστήριο αποφάσισε να πάει το θέμα στον οικονομικό εισαγγελέα για το αν τα πήρε τα χρήματα. Το κάνατε πλημμέλημα για να καλύψετε τα μαύρα λεφτά που περνάτε στον ΣΥΡΙΖΑ. Και είπε ο Καλογρίτσας στο Πολάκη, βούλωσε το είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου. Και τι έκανε ο Πολάκης. Έβγαλε το σκασμό και το βούλωσες τα μαύρα λεφτά του Καλογρίτσα».

Απαντώντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος επεσήμανε ότι ο Α. Γεωργιάδης δεν είπε λέξη για τις υποκλοπές. «Είναι ντροπή σας να έρχεστε εδώ ως βουλευτής που σέβεται την Δημοκρατία. Εδώ παρακολουθούνται οι πάντες και δεν έχετε να πείτε μια κουβέντα. Να απολογηθείτε εσείς και όχι ο Αλέξης Τσίπρας», σημείωσε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΜάξιμος Σαράφηςπρόταση δυσπιστίαςπρόταση μομφήςNovartis