Πολιτική|26.01.2023 17:26

Πρόταση μομφής - Πολάκης: «Θα στηθούν δικαστήρια που εκεί θα υπάρξουν αποδείξεις του μαύρου χρήματος»

Αλέξανδρος Διαμάντης

«Θα στηθούν δικαστήρια που εκεί όπου θα υπάρξουν αποδείξεις του μαύρου χρήματος». Αυτό προανήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, αναφερόμενος σε υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος. 

«Την αναδιανομή θα την πληρώσετε πολύ ακριβά στις εκλογές που έρχονται», προσέθεσε ο ίδιος και εκτίμησε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ήρθε για μια βίαιη αναδιανομή του πλούτου, να φάει 37 δις που δυστυχώς αφήσαμε». 

Αναφερόμενος στους προστατευόμενους μάρτυρες για την υπόθεση Novartis υπενθύμισε ότι ήταν αξιόπιστοι στην Αμερική και αναρωτήθηκε: «Ο Ντογιάκος που είναι να κινήσει διαδικασία για την πιθανή αποκάλυψη προστατευόμενου μάρτυρα; Μόνο να κυνηγήσει αυτούς που έκαναν διαρροές για παρακολουθήσεις που έκανε ο αρχικοριός Μητσοτάκης»! 

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Νίκου Παππά, τόνισε ότι είναι ο μόνος ο άνθρωπος που έβαλε για πρώτη φορά τους καναλάρχες να πληρώσουν. «Δεν απαντάτε σε αυτό έχετε χώσει τα κεφάλια σαν την στρουθοκάμηλο στην άμμο και δεν απαντάτε», κατέληξε ο ίδιος. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισίδωρος ΝτογιάκοςΠαύλος ΠολάκηςΚυριάκος ΜητσοτάκηςπαρακολουθήσειςΒουλή