Πολιτική|31.01.2023 17:05

ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: Θράσος να μας κατηγορούν εκείνοι που ξεπατίκωσαν τις μεθόδους Τραμπ για χειραγώγηση της κοινής γνώμης

Newsroom

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά τα πυρά του Γιάννη Οικονόμου που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για «τραμπισμό», με φόντο τις ανακοινώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το Ζάππειο για αποχή του κόμματος από τις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες μέχρι τις εκλογές 2023.

«Το παραλήρημα του κ. Οικονόμου αποκαλύπτει τον πανικό του κ. Μητσοτάκη μπροστά στο δημοκρατικό κύμα που θα τον σαρώσει σε λίγους μήνες στις εκλογές. Θέλει πολύ θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για «ολοκληρωτισμό» εκείνοι που επιχείρησαν με ολοκληρωτικό τρόπο να χειραγωγήσουν το σύνολο της δημόσιας ζωής του τόπου με τις υποκλοπές», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Θέλει πολύ θράσος να μιλούν για τον προσανατολισμό της χώρας εκείνοι που την διέσυραν διεθνώς.  Θέλει πολύ θράσος να μιλούν για τον Κοινοβουλευτισμό εκείνοι που δίνουν άδεια στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να κάνει συγκεντρώσεις ως ”πολιτικό κόμμα”».

«Εντέλει, θέλει πολύ θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για «τραμπισμό» εκείνοι που έχουν ξεπατικώσει τις μεθόδους Τραμπ για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης μέσω των προσωπικών δεδομένων», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εκλογέςΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραεκλογές 2023Γιάννης Οικονόμου