Πολιτική|05.02.2023 14:30

Απάντηση Τσαπανίδου σε Οικονόμου: Το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» το θέτουμε με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία

Newsroom

Στις δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου αναφορικά με το δίλλημα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου.

«Το δίλημμα “Μητσοτάκης ή Τσίπρας” το θέτουμε επτά χρόνια τώρα, με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία», αναφέρει η κ. Τσαπανίδου και συνεχίζει:

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που το βάζει στα πόδια τρέμοντας τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. Η κλεψύδρα, όμως, άδειασε. Σύντομα οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση στις κάλπες και θα φέρουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα».

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει βάλει στον ελληνικό λαό το δίλημμα «Τσίπρας ή Μητσοτάκης»

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Τσίπρας έχει πει πολλά στα διλήμματα. Έχει μία σημασία το τι δεν έχει πει. Δεν έχει πει αυτό που θα περίμενε κανείς να ακούσει. Δεν έχει πει στον ελληνικό λαό: «Τσίπρας ή Μητσοτάκης;» Το πάει από δω, το πάει από κει. «Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία», «με τη Δημοκρατία ή με την εκτροπή». Μεταχειρίζεται διάφορα ζητήματα. Γιατί δεν έχει πει «Τσίπρας ή Μητσοτάκης»; Είναι τόσο αυταπόδεικτη η σύγκριση μεταξύ δύο -που και οι δύο έχουν διαχειριστεί τις τύχες της χώρας, έχουν διατελέσει πρωθυπουργοί- που δεν τολμά να θέσει το δίλημμα: Τσίπρας ή Μητσοτάκης; Ποιος θα είναι ο καπετάνιος στους φουρτουνιασμένους καιρούς που ζούμε; Τι έχει να αναδείξει ο ένας και τι ο άλλος;» συμπλήρωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριάκος Μητσοτάκηςειδήσεις τώραΠόπη ΤσαπανίδουΑλέξης ΤσίπραςΓιάννης Οικονόμουεκλογές 2023ΣΥΡΙΖΑ