Πολιτική|28.02.2023 09:44

Σταθάκης στο Open για Πολάκη: Το ατόπημα είναι δεδομένο - Κανένας δεν έχει πολιτική πλατφόρμα ένα μήνα πριν τις εκλογές

Newsroom

Στην υπόθεση του Παύλου Πολάκη που έχει προκαλέσει «σεισμό» στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Γιώργος Σταθάκης ο οποίος αναφερόμενος στη διαμαρτυρία του στα social media για τη μη συμπερίληψη στις υποψηφιότητες των Χανίων στενού του φίλου τόνισε ότι θεωρούσαν ότι επρόκειτο για μία αναστάτωση που θεωρήθηκε λήξασα.

Στη συνέχεια ο κ. Σταθάκης είπε στο Open ότι ακολούθησε κλιμάκωση η οποία ενεργοποίησε μία τελείως διαφορετική διαδικασία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και «είναι ένα θέμα που διαχειρίζεται κεντρικά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από μία συντεταγμένη διαδικασία».

Για το αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Πολάκη, ο Γιώργος Σταθάτης είπε: «είμαστε δύο πρόσωπα που έχουμε ισχυρή πολιτική παρουσία αλλά μέχρι εκεί. Η κεντρική πολιτική ιδέα παραμένει, εμείς θέλουμε την πρωτιά στο νομό Χανίων, θα την έχουμε την πρωτιά».

Αναφορικά με την πιθανότητα διαγραφής του Παύλου Πολάκη από το κόμμα είπε ότι «προφανώς το ατόπημα είναι δεδομένο, κανένας δεν έχει πολιτική πλατφόρμα ένα μήνα πριν από τις εκλογές, το κόμμα είναι ενιαίο και εκφράζεται η πολιτική πλατφόρμα με τον Αλέξη Τσίπρα. Όλα τα άλλα πήραν μία τροπή την οποία θα διαχειριστεί το κόμμα με τον καλύτερο τρόπο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε την υποψηφιότητα του κ. Πολάκη στα Χανιά μετά την ανάρτηση, ακύρωσε τη θέση ευθύνης που είχε», συμπλήρωσε απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Παπαθανάση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παύλος Πολάκηςειδήσεις τώραΓιώργος ΣταθάκηςΣΥΡΙΖΑ