Πολιτική|11.03.2023 19:50

Σφοδρή ενόχληση του ΜέΡΑ25 μετά την ερώτηση Μάρδα για την επίθεση στον Βαρουφάκη: «Μήπως το επιδίωκε;» - «κ. Τσίπρα, θα είναι υποψήφιος;»

Newsroom

«Φωτιά» άναψε ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μάρδα, για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη το βράδυ της Παρασκευής (10/03) στα Εξάρχεια.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την ανάρτησή του προκάλεσε τη σφοδρή ενόχληση του ΜέΡΑ25 όταν λίγα λεπτά μετά το συμβάν, και χωρίς να έχει εικόνα του τί έχει συμβεί, ανέφερε για τον Γιάνη Βαρουφάκη στα κοινωνικά δίκτυα: «Μήπως το επιδίωκε; Όταν είσαι πολιτικά στα κάτω σου, βρίσκεις τρόπους προβολής για να ανέβεις», ενώ, σε άλλο σχόλιο, σημείωσε ότι, «Όταν ξανατρως ξύλο σε μέρος όπου έφαγες πριν χρόνια δεν είναι τυχαίο. Ίως το προκαλείς για ευνόητους λόγους».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μιχάλη Κριθαρίδη, ο οποίος με ανάρτησή του απευθύνθηκε δημοσίως στον Αλέξη Τσίπρα, ρωτώντας τον αν, «θα είναι μετά από αυτές τις αδιανόητες αναρτήσεις υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μάρδας στην Θεσσαλονίκη;» και συμπληρώνοντας: «φανταζόμαστε κι ελπίζουμε πως όχι. Τον αφήνουμε όμως στην κρίση της ηγεσίας και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως και των πολιτών της Θεσσαλονίκης».

Ενόχληση από την Κουμουνδούρου – Αναδίπλωση του υποψήφιου βουλευτή

Φυσικά το περιστατικό έφερε την αναδίπλωση του Δημήτρη Μάρδα ο οποίος, μέσω ανακοίνωσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «Η απερίσκεπτη χρήση του Διαδικτύου οδηγεί πολλές φορές σε αστοχίες για τις οποίες λίγο αργότερα μετανιώνουμε. Η συγνώμη μου προς τον κ. Βαρουφάκη για την άτυχη ανάρτησή μου είναι αυτονόητη και ειλικρινής». Σύμφωνα με πληροφορίες η ενόχληση της Κουμουνδούρου για τον πρώην υπουργό ήταν έντονη. Μάλιστα, ο Μάρδας επανήλθε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ανέφερε: «Περί Βαρουφακη... Λάθος ερωτήματα, αστοχίες και θέσεις που μπορεί να οδηγούν σε λάθος προσεγγίσεις ή συμπεράσματα, ειναι δυνατόν να υπάρχουν σε πολλά θέματα. Δε φοβόμαστε να τα παραδεχθούμε, να τα διορθώνουμε και να ζητάμε συγγνώμη...Έτσι βελτιωνόμαστε, προάγεται η πολιτική και όχι μόνο...».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημήτρης Μάρδαςειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑεπίθεσηΜέΡΑ25Γιάνης Βαρουφάκης