Πολιτική|02.04.2023 10:27

ΝΔ για υποψηφιότητα Μιθριδάτη: Αδιάφορες για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του

Newsroom

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την υποψηφιότητα του γνωστού ράπερ Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις εκλογές του 2023.

«O κ. Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες», αναφέρει ο ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

«Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια  ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα "στραβά μάτια"';» διερωτάται στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Σε ποια εκλογική περιφέρεια θα είναι υποψήφιος ο ράπερ

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το Σάββατο την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γνωστού καλλιτέχνη με ανάρτησή του στα social media:

«Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα

δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα».

Τα έχει πει ο Μιθριδάτης.

Γι’ αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Τον καλωσορίζουμε»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑεκλογέςΝέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραεκλογές 2023Μιθριδάτης