Πολιτική|07.03.2019 18:58

Απρεπείς εκφράσεις Ταχιάου κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό

Newsroom

Με απρεπείς εκφράσεις φέρεται να καταφέρθηκε κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Κατά την διάρκεια εκπομπής στο ράδιο Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Γιάννη Μυλόπουλο, με αφορμή το «πάγωμα» των έργων του Μετρό στη Θεσσαλονίκη.

Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερη έντονη και τότε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. επέλεξε να αποχωρήσει, υπογραμμίζοντας ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε μια πολιτική αντιπαράθεση και τονίζοντας ταυτόχρονα πως «κατασκευή και η ολοκλήρωση του Μετρό ενώνει όλη τη Θεσσαλονίκη».

Σύμφωνα με μαρτυρίες ακροατών, όταν η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Μυλόπουλο έκλεισε, ο υποψήφιος δήμαρχος ακούστηκε να καταφέρεται κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό με απρεπείς εκφράσεις, νομίζοντας ότι είχαν κλείσει τα μικρόφωνα της εκπομπής.

Μάλιστα, όταν ο κ. Μυλόπουλος έμαθε για το περιστατικό αφού έκλεισε το τηλέφωνο, ζήτησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό το επίμαχο απόσπασμα ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος τι είχε ειπωθεί. Όμως το απόσπασμα που έλαβε ήταν «μονταρισμένο» και δεν περιείχε τις άκομψες εκφράσεις με τις οποίες τον χαρακτήρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος.

Νίκος Ταχιάος