Πολιτική|27.04.2023 15:20

Εκλογές 2023 - Σκέρτσος: Το αφήγημα περί προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας κατέρρευσε πριν καλά καλά ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος

Αλέξανδρος Διαμάντης

Αύριο αναμένεται να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, υπογραμμίζοντας σε ότι αφορά το debate πως «επιθυμούμε και βλέπουμε τη χρησιμότητα για ένα debate 6 κομμάτων ώστε να καταδειχθούν οι συγκλίσεις και οι αποκλίσεις».

Σχετικά το κόμμα Κασιδιάρη, ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι «η ΝΔ θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να κρατήσουμε τις εγκληματικές οργανώσεις έξω από τη Βουλή» ενώ παράλληλα επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα: Το αφήγημα περί προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας κατέρρευσε πριν καλά καλά ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος. Με το κυβερνητικό πρόγραμμα των 46 δις ευρώ και της κρατικοποίησης τραπεζών και εταιρειών ενέργειας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανάγκη το σύστημα ‘’Δήμητρα’’ του κ. Βαρουφάκη για να τινάξει τα πάντα στον αέρα». 

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε 7 δισ. πρόσθετους φόρους, ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε 50 φόρους και αφαίρεσε αυτά τα 7 δισ. ευρώ». Έχουμε αύξηση του ΑΕΠ της χώρας κατά 29 δισ. ευρώ, από εκεί έρχονται τα έσοδα», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εκλογέςΆκης Σκέρτσοςειδήσεις τώραεκλογές 2023