Πολιτική|29.04.2023 17:25

Εκλογές 2023 - ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί να ντρέπεται, ο κ. Γεωργιάδης λέει ότι είναι πλάκα ο εκβιασμός εργαζομένων»

Newsroom

Σκληρή ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εξηγήσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παρευρέθηκε σε εταιρεία όπου ο CEO της σε βίντεο φαίνεται να παραδίδει... μαθήματα ψήφου στους εργαζόμενους. Όπως τονίζει «οι μεγαλύτερες πλάκες άλλωστε γίνονται όταν αφεντικά απειλούν εργαζόμενους ότι αν δεν ψηφίσουν αυτούς που τους δίνουν απευθείας αναθέσεις, θα απολυθούν» και προσθέτει «Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρείτε εσείς;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Γεωργιάδης περνάει για χαζούς τους Έλληνες πολίτες.

Χαρακτηρίζει ως δήθεν πλάκα τις απειλές και τους εκβιασμούς εργοδότη προς τους εργαζόμενους για να ψηφίσουν «σωστά», ενώπιόν του.

Έναν εργοδότη, βέβαια, που έχει κάθε λόγο να ψηφίσουν «σωστά» οι εργαζόμενοί του, καθώς χρωστά την ύπαρξη και πιθανότατα την κερδοφορία της επιχείρησής του στις απευθείας αναθέσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ωραία πλάκα κύριε Γεωργιάδη!

Οι μεγαλύτερες πλάκες άλλωστε γίνονται όταν αφεντικά απειλούν εργαζόμενους ότι αν δεν ψηφίσουν αυτούς που τους δίνουν απευθείας αναθέσεις, θα απολυθούν.

Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρείτε εσείς;

«Έκανε χιούμορ ο CEO», λέει ο Γεωργιάδης

Σημειώνεται ότι σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης, ισχυρίζεται πως ο CEO έκανε… πλάκα και πως «γέλασαν όλοι μετά». Τονίζει δε πως «έκοψαν την απάντησή του», καθώς όπως είπε «δεν άφησε του χιούμορ να περάσει έτσι».

«Στην απελπισία τους οι Συριζαίοι έχουν ανεβάσει ένα βίντεο, όπου ένας επιχειρηματίας -κάνει πλάκα στην πραγματικότητα για αυτό και γελούν όλοι μετά- μιλάει πιεστικά υπέρ ΝΔ στους εργαζομένους του. Εγώ όμως παρά το χιούμορ δεν το αφήνω να περάσει έτσι ούτε ως αστείο. Την απάντησή μου όμως την έκοψαν! Δείτε την!» αναφέρει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εργαζόμενοιεκλογέςΣΥΡΙΖΑΆδωνις Γεωργιάδηςειδήσεις τώραεκλογές 2023