Πολιτική|05.05.2023 19:17

Εκλογές 2023 - Σκέρτσος: «Όχι» σε debate Μητσοτάκη με Τσίπρα και επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom

Αρνητική ήταν η απάντηση της κυβέρνησης δια του Άκη Σκέρτσου, στην πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA για debate μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές 2023. Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπολύει και σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές 2023 – Σκέρτσος μετά την πρόσκληση για debate: Κωμική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Σκέρτσος, σημείωσε στη δήλωσή του πως «η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου».

«Αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσκαλεί ή να αυτοπροσκαλείται, να επιβεβαιώνει ότι είναι εξαίρεση όσο θέλει», συνέχισε ο κ. Σκέρτσος και συνέχισε:

«Η δυσανεξία του στους θεσμούς δεν μας εκπλήσσει. Η στάση του είναι αποκαλυπτική ως προς τον σεβασμό του στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η απομόνωσή του είναι καθολική και η στάση του κωμική».

Η δήλωση Τσαπανίδου

Σημειώνεται η πως νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ δια της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Πόπης Τσαπανίδου είχε κάνει αποδεκτή την εν λόγω πρόταση και σημείωνε: «Είμαστε στη διάθεση του καναλιού, όποια μέρα επιθυμεί τροποποιώντας το πρόγραμμα του προέδρου για να γίνει ο δημόσιος διάλογος που θα συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΣΥΡΙΖΑΆκης Σκέρτσοςειδήσεις τώραdebateεκλογέςΑλέξης Τσίπραςεκλογές 2023