Πολιτική|07.05.2023 13:00

Εκλογές 2023 - Δουδωνής: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα συμπράξει ποτέ σε κυβέρνηση Τσίπρα ή Μητσοτάκη - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καν γενόσημο»

Newsroom

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Νέα Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιώντας συζήτηση ενόψει των εκλογών. Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Δουδωνής διατύπωσε αρχικά πως το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται «ποτέ» να συνυπάρξει σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ σημείωσε πως δεν θα πει ποτέ το «ναι» σε κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Δουδωνής: Τα τρία ποτέ του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές 

«Έχω να πω τρία ποτέ: Εμείς ποτέ δεν θα συμπράξουμε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποτέ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και ποτέ δεν θα έχουμε κυβερνητικό εταίρο τον κ. Βαρουφάκη. Ποτέ δεν θα κάνουμε εμείς πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση τον κ. Μητσοτάκη, ποτέ τον κ. Τσίπρα και ποτέ δεν θα συμπράξουμε με τον Γιάνη Βαρουφάκη που μας πήγε σχεδόν στη δραχμή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δουδωνής.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση αυτή, τα πνεύματα οξύνθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου να δίνει μία συμβουλή στον κ. Δουδωνή. «Ποτέ μην λες ποτέ, το ποτέ ισχύει μέχρι την 21η Μαΐου» ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου σημείωσε. «Ποτέ δεν άκουσα τόσα ψέματα σε τόσο λίγο χρόνο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε παρατήρηση της παριστάμενης δημοσιογράφου Λ. Κλείτου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καν γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν έχει τη δραστική ουσία. Αν διαβάσετε το τελευταίο βιβλίο του Θανάση Λάλα με τις συνεντεύξεις του Ανδρέα Παπανδρέου θα διαπιστώσετε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας βαθύτατα μορφωμένος άνθρωπος με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην αντίθετη γνώμη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΣΟΚεκλογέςεκλογές 2023ΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώρα