Πολιτική|09.05.2023 19:28

Live streaming η εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης - Μιλάνε Μητσοτάκης, Καραμανλής, Σαμαράς

Newsroom

Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία κι ενώ βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές 2023. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα τοποθετηθούν και ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Αρχικά ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε: «Με τη στήριξη όλων μας η παράταξή μας είναι ισχυρή και θα επιτύχει μια ακόμα εκλογική νίκη στις επικείμενες εκλογές. Την επόμενη των εκλογών η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση βιώσιμη, με καθαρή εντολή και ορίζοντα τετραετίας».

Live streaming οι τοποθετήσεις Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη θα παρουσιαστεί ιν βίτρο, με την προβολή σχετικού βίντεο ενώ θα προβληθεί και μήνυμα της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιέν.

Προσκλήσεις έχουν λάβει οι πρέσβεις των 26 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως και πρώην υπουργοί Εξωτερικών και επίτροποι στην ΕΕ.

Όπως αναφέρεται στο site του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης, για να τιμήσει τη Διακήρυξη Σούμαν που υπογράφηκε το 1950. «Η Διακήρυξη Σούμαν έθεσε τα θεμέλια για την Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ημέρα της Ευρώπης είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα και την ενότητα της ΕΕ», επισημαίνεται.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριάκος Μητσοτάκηςειδήσεις τώραΑντώνης ΣαμαράςΚώστας Καραμανλήςεκλογέςεκλογές 2023