Debate Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: «Έχουμε πρόγραμμα για 150.000 κοινωνικές κατοικίες»
NewsroomΣτον Γιώργο Παπαδάκη κλήθηκε να απαντήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε σχετικά με τη νέα γενιά.
Debate Εκλογές 2023: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα των νέων ανθρώπων είναι το ότι έχουν πολλά εφόδια και λίγες ευκαιρίες»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα των νέων ανθρώπων είναι το ότι έχουν πολλά εφόδια και λίγες ευκαιρίες. Γι αυτό και μετανάστευσαν μαζικά στο εξωτερικό. (…) Χρειαζόμαστε ανάπτυξη με καλές θέσεις εργασίας. (…) Έχουμε πρόγραμμα για 150.000 κοινωνικές κατοικίες για νέους», είπε.
Σε δεύτερη ερώτηση, απάντησε: «Όταν υπάρχουν εγκλήματα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η δικαιοσύνη αναλαμβάνει. Δε λέω κάτι που είναι εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου. Χαίρομαι που ο κ. Τσίπρας συμφωνεί με την πρότασή μου για τους διοικητές νοσοκομείων. Γιατί θα αποφύγει να διορίσει ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ ως διοικητή».
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο