Πολιτική|15.05.2023 13:50

Εκλογές 2023: Έκπληξη με το αποτέλεσμα της κάλπης - Γιατί ενδέχεται να μη χρειαστεί εκτίμηση

Newsroom

Το ενδεχόμενο να μη χρειαστεί εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος στις 21:30 τονίζει ο Γενικός Διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος, καθώς φέτος θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών 2023 νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Εκλογές 2023: Γιατί ενδέχεται να μη χρειαστεί εκτίμηση αποτελέσματος

«Με τις συσκευές που θα έχουν όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, θα στέλνουν τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα και θα μεταδίδονται σε ένα εσωτερικό κύκλωμα, στο οποίο είναι ενταγμένοι το ΥΠΕΣ και οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι πολίτες θα τα παρακολουθούν με καθυστέρηση μόλις τριών λεπτών από την αποστολή τους», σημείωσε ο κ. Μπακάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Πρώτα θα γίνει καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των κομμάτων, θα σταλούν τα αποτελέσματα για τα κόμματα και μετά θα ξεκινήσει η καταμέτρηση για τους σταυρούς των υποψηφίων, για τους οποίους γύρω στα μεσάνυχτα θα έχουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό αποτελεσμάτων που θα έχουν ενσωματωθεί», σημείωσε.

Ο ίδιος τόνισε: «Ίσως δεν χρειαστεί να υπάρξει στις 21:30 εκτίμηση για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά να μας προλάβουν τα πραγματικά αποτελέσματα, ανάλογα με την ταχύτητα ενσωμάτωσης τους στο σύστημα. Εκτίμηση θα χρειαστεί εάν υπάρχει πχ. κάποιο κόμμα που οριακά μπαίνει ή δεν μπαίνει στην Βουλή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ειδήσεις τώραεκλογέςαποτελέσματα εκλογών 2023εκλογές 2023