Πολιτική|21.05.2023 23:26

Εθνικές Βουλευτικές εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: «Και στην επόμενη μάχη το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Εν μέσω πανηγυρισμών πραγματοποιήθηκε η πρώτη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που φέρνει το ΠΑΣΟΚ ενισχυμένο στην τρίτη θέση να συγκεντρώνει το 11,57% των ψήφων (ενσωμάτωση στο 91%). Οι συγκεντρωμένοι φίλοι του κόμματος υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα τον κ. Ανδρουλάκη ενώ στα ηχεία ακουγόταν το τραγούδι «ο ήλιος ο πράσινος».

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες τις Ελληνίδες και όλους του Έλληνες για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν και συνυπέγραψαν απόψε την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης. Ο μεγάλος νικητής απόψε είστε όλοι εσείς που πιστέψατε, που αγωνιστήκατε που αψηφήσατε όσους ήθελαν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ υποταγμένο. Σήμερα αποδείχθηκε η βαθιά ιστορική και κοινωνική ρίζα της δημοκρατικής παράταξης. Το Λαογένητο Κίνημα γίνεται και πάλι πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο της πατρίδας μας», σημείωσε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης και εν συνεχεία απέδωσε τη νίκη της ΝΔ στην αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΝΔ κυβέρνησε με γνώμονα τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών. Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε περιτύλιγμα υποκλοπών και διαφθοράς. Ο μόνος λόγος που η ΝΔ δεν τα πλήρωσε αυτά στην κάλπη είναι ο χρυσός της χορηγός, που έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», τόνισε.

Και στην επόμενη μάχη το ΠΑΣΟΚ θα είναι νικητής

«Η παράταξη έχει χρέος να παλεύει για τους πολλούς. Αυτό τον λαό δεν πρέπει να τον απογοητεύσουμε. Είμαστε η Δημοκρατική Παράταξη των αρχών, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα, να τελειώνουμε με τη διχόνοια και την τοξικότητα. Έχουμε χρέος να έρθουν καλύτερες ημέρες. Γι αυτό και σήμερα καλώ κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό Έλληνα να αγωνιστούμε μαζί σε αυτή την ελπιδοφόρα πορεία».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και είναι έτοιμο για την επόμενη μεγάλη μάχη, για την επόμενη νίκη. Σήμερα ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Και δεσμεύομαι προσωπικά ότι και στην επόμενη μάχη, το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής. Έχουμε χρέος να εκφράσουμε τις αγωνίες, τις ελπίδες την προοπτική του ελληνικού λαού».

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αποτελέσματα εκλογών 2023εκλογέςεκλογές 2023Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023ΠΑΣΟΚειδήσεις τώραΝίκος Ανδρουλάκης