Πολιτική|22.05.2023 00:49

Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Οι μεγάλοι χαμένοι του σταυρού - Αυτά είναι τα «φαβορί» που μένουν εκτός Βουλής

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press

Αρκετά είναι τα «βαριά» ονόματα σχεδόν όλων των κομμάτων που μένουν εκτός Βουλής, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών -σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενσωμάτωση.

Στην Α' Αθηνών μένουν εκτός ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ και η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ.

Στον Β1' Βόρειο Τομέα Αθηνών εκτός φαίνεται ότι μένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νάσος Αθανασίου, ο Γιάννης Μπαλάφας, η Ελένη Αυλωνίτου και η Αννέτα Καββαδία. Από το ΠΑΣΟΚ εκτός μένει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στον Β2' Δυτικό Τομέα εκτός μένουν οι Δημήτρης Βίτσας και Παναγιώτης Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Μιχάλης Καρχιμάκης από το ΠΑΣΟΚ.

Στον Β3' Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Γρηγόρης Ψαριανός μένουν εκτός από τη ΝΔ και ο Στέφανος Τζουμάκας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr

Στην Α' Αθηνών η Νόνη Δούνια έμεινε εκτός από τη ΝΔ ενώ στη Β’ Πειραιώς ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ και ο Τρύφων Αλεξιάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Ανατολική Αττική ο Ευάγγελος Αντώναρος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Αιτωλοακαρνανία εκτός μένει ο Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ) καθώς και ο Γιώργος Βαρεμένος και Νίκος Μωραΐτης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Ζάκυνθο ο Σταύρος Κοντωνής από το ΠΑΣΟΚ, στην Ηλεία εκτός μένει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος της ΝΔ και ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη Φθιώτιδα εκτός μένει ο Γιάννης Οικονόμου από τη ΝΔ.

Τέλος, στα Χανιά μένει εκτός ο Γιώργος Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

απλή αναλογικήεκλογές 2023αποτελέσματα εκλογών 2023ειδήσεις τώραΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023