Πολιτική|22.05.2023 18:53

Εκλογές 2023 - Ραλλία Χρηστίδου: «Εξαιρετικά δύσκολη μέρα, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο»

Newsroom

Ως «μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» χαρακτηρίζει την επομένη των εκλογών η Ραλλία Χρηστίδου, σε ανάρτησή της.

Εκφράζει τη λύπη της γιατί «4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία».

Η ίδια προσθέτει απευθυνόμενη σε όσους την «τίμησαν με την ψήφο τους ξανά» κατατάσσοντάς την στη 2η θέση σε προτίμηση ψήφων στο Β3 Νότιο Τομέα λέγοντάς πως θα καταβάλει όλες της τις δυνάμεις «για το καλύτερο εντός και εκτός των τειχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα».

Η Ρ. Χρηστίδου με τις ψήφους που έλαβε στον Νότιο Τομέα Αθηνών εκλέχθηκε βουλευτής.

Η ανάρτηση της κ. Χρηστίδου:«Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό.

Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία.

Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους ξανά κατατάσσοντας με στη 2η θέση σε προτίμηση ψήφων στο Β3 Νότιο Τομέα τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτός των τειχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑΡαλλία Χρηστίδουβουλευτήςεκλογές 2023