Πολιτική|23.05.2023 19:12

Εκλογές 2023: «Όχι άλλες περιπέτειες - Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έπαιξε σωστά τον ρόλο της» - Το μήνυμα Ανδρουλάκη μετά την επί τόπου επιστροφή της διερευνητικής

Newsroom

«Στόχος να αναγεννηθεί η παράταξή μας» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου επέστρεψε τη διερευνητική εντολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, αρχικά δήλωσε πως «υπογράμμισα ότι η λαϊκή ετυμηγορία ανέδειξε την ανάγκη να υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη στον τόπο ώστε να θέσουμε στο παρελθόν τη διχόνοια την τοξικότητα τον ελιτισμό και τον λαϊκισμό».

«Μία ισχυρή αξιόπιστη δύναμη που να διασφαλίσει ένα ισχυρό κράτος δικαίου, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, να διασφαλίσει ότι θα υπάρχει ένα στρατηγικό πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης με πολλές καλές θέσεις εργασίας για τα ελληνόπουλα, μια δίκαιη ανάπτυξη όπου τα οφέλη θα είναι για τους πολλούς και όχι όνο για τους λίγους», εξήγησε και πρόσθεσε: «Μία ισχυρή δύναμη - «φρουρός» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των θεσμών και του κράτους δικαίου».

«Αυτή την ανάγκη που ανέδειξε ο λαός θα αγωνιστώ να αποκτήσει σάρκα και οστά στις ερχόμενες εκλογές, είναι εθνική ανάγκη αυτή η δύναμη να αποκτήσει δυναμική ώστε να υπάρχει δυνατότητα σταθερότητας και προοπτικής για τη χώρα, για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες», συμπλήρωσε.

«Να μην ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες», τόνισε σε αυτό το σημείο.

Στη συνέχεια ζήτησε «από όλους τους προοδευτικούς δημοκράτες να έρθουν κοντά μας (...). Περάσαμε πολλά. Διχόνοια, περιπέτειες, ανισότητες (...). Στις επόμενες εκλογές αυτή η παράταξη να αναγεννηθεί (...)».

«Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έπαιξε σωστά τον ρόλο της, γι' αυτό χρειάζεται μία σοβαρή αξιόπιστη αντιπολίτευση», υπογράμμισε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΝίκος Ανδρουλάκηςεκλογέςεκλογές 2023ΠΑΣΟΚαποτελέσματα εκλογών 2023απλή αναλογικήΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023