Πολιτική|24.05.2023 12:34

Εκλογές 2023 - Κουτσούμπας: Δεν έγινε δυνατό να διαμορφωθεί κυβέρνηση συνεργασίας, προχωράμε δυνατά

Newsroom

«Ήταν μια σύσκεψη θεσμική για τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης, γιατί δεν έγινε δυνατό να διαμορφωθεί κυβέρνηση συνεργασίας. Έτσι οδηγούμαστε σε εκλογές στις 25 Ιουνίου», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σημείωσε ότι μόνο το ΚΚΕ είναι η πραγματικά μαχητική αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που θα την στηρίξουν και πάλι όπως την στήριξαν και πριν.


Στόχος, σημείωσε, η μεγίστη συσπείρωση δυνάμεων για να καταγράψει το ΚΚΕ, όχι μόνο το 7,2%, αλλά πολύ περισσότερο. Κάλεσε να ψηφίσουν το ΚΚΕ και όσους το σκέφτηκαν αλλά δεν το έπραξαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Όπως τόνισε: «Προχωράμε δυνατά να γίνει πιο δυνατό το ΚΚΕ». «Η μόνη δύναμη που προβάλει ως δύναμη πραγματικής αντιπολίτευσης είναι μόνο το ΚΚΕ».

«Καλούμε και όσους φίλους και φίλες σκέφτηκαν να ψηφίσου το ΚΚΕ και δεν το έκανα να το κάνουν τώρα. Είμαστε αισιόδοξοι πάμε μπροστά», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023εκλογέςΚΚΕεκλογές 2023αποτελέσματα εκλογών 2023Δημήτρης Κουτσούμπας