Πολιτική|25.05.2023 20:24

Εκλογές 2023 - Βασιλικός: Η ΝΔ νίκησε και συνυπεύθυνοι είναι εκείνοι που θεωρούν εαυτούς νικητές, επειδή αύξησαν τα ποσοστά τους

Newsroom

«Η Νέα Δημοκρατία νίκησε και είναι συνυπεύθυνοι εκείνοι που θεωρούν εαυτούς νικητές, επειδή αύξησαν τα ποσοστά των ψήφων τους» τόνισε ο Βασίλης Βασιλικός σε δήλωση που μοίρασε λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτίμηση του δυσμενούς για το κόμμα αποτελεσμάτος των εκλογών.

Ο Βασίλης Βασιλικός, ο οποίος υπήρξε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ το 2019, αφήνει αιχμές για τα κόμματα του προοδευτικού χώρου, κατηγορώντας τα ότι «σπρώχνουν τον Λαό σε πύρρειες νίκες, στο πεζοδρόμιο και στις διαμαρτυρίες».

 Ολόκληρη η δήλωση του Βασίλη Βασιλικού:

«Αγαπητοί Σύντροφοι,

Η Αυτογνωσία που προέρχεται από την παρατήρηση και τη Διαίσθηση του επερχόμενου κινδύνου, δεν ερμηνεύεται πάντα στη σωστή Διάσταση. Η μη τηρούμενη Δεοντολογία, η Ύβρις και η απαξίωση στο αίτημα της Προοδευτικής Συμμαχίας, δεν τιμά κανέναν.

Η Νέα Δημοκρατία νίκησε και είναι συνυπεύθυνοι εκείνοι που θεωρούν εαυτούς νικητές, επειδή αύξησαν τα ποσοστά των ψήφων τους.

Ας είναι υπερήφανοι που σπρώχνουν τον Λαό σε πύρρειες νίκες, στο πεζοδρόμιο και στις διαμαρτυρίες.

Το Αίτημα παραμένει.

Η Δημοκρατία πληγωμένη.

Η Δικαιοσύνη παροπλισμένη.

Ο Πολιτισμός Τουριστική Ευφορία.

Και ο Λαός: Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία.

Μια Τραγική Φιγούρα

Βασίλης Βασιλικός».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραεκλογές 2023Βασίλης Βασιλικόςεκλογέςαποτελέσματα εκλογών 2023ΣΥΡΙΖΑ