Εκλογές 2023 - Ελένη Χρονοπούλου: Αντιδράσεις μετά τη δήλωση για τις αυξήσεις φόρων στη μεσαία τάξη - «Έκανα σαρδάμ», λέει η ίδια
NewsroomΑντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Ελένης Χρονοπούλου, σε τηλεοπτική συζήτηση για τις εκλογές 2023, ενώ μιλούσε για τις αυξήσεις και τις μειώσεις φόρων που προτίθεται να κάνει το κόμμα της. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιους θα αυξήσει το ΠΑΣΟΚ απάντησε: «θα αυξήσουμε τους φόρους που βλέπουμε ότι ουσιαστικά πλήττουν τη μεσαία τάξη».
Αργότερα, η κ. Χρονοπούλου με ανάρτησή της επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη δήλωσή της σε εκπομπή της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πώς όσα είπε ήταν... σαρδάμ.
«Παιδιά ευχαριστώ θερμά για το πρώτο μου viral @omadaalithias αλλά δυστυχώς -για εσάς- δεν υπάρχει είδηση, έπαθα σαρδάμ. Να μειώσουμε ήθελα να πω προφανώς, όχι να αυξήσουμε» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.
Μάλιστα, προχώρησε και σε παράθεση στοιχείων από το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παραπέμποντας σε αυτά τα στοιχεία χρήστες του Twitter που επέμειναν να ρωτούν ποιους αφορά η αύξηση φόρων απορρίπτοντας την δικαιολογία περί λεκτικού ατοπήματος.
- Καταγγελίες «φωτιά» για τα τρένα και αυστηρές προειδοποιήσεις της ΡΑΣ: Σταθμάρχες δουλεύουν 23 μέρες σερί, όσο οι ταχύτητες αυξάνονται
- Το διακύβευμα της κάλπης, η στρατηγική και τα διλήμματα: Σε ποια ατζέντα εστιάζει ο Μητσοτάκης
- Μαθητές στον Βύρωνα εκτόξευσαν δορυφόρο αλλά δεν βρίσκουν χρήματα για τον διαγωνισμό της ΕSA - Ζητούν τη βοήθεια του Αντετοκούνμπο
- Πανελλήνιες 2023: Σε επιφυλακή το υπουργείο Παιδείας για να μην υπάρξει πρόβλημα με το σύστημα - Εντατικοί έλεγχοι
- Στην εποχή της τηλεργασίας η doValue - Το υβριδικό μοντέλο
- Live εξελίξεις: Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη - Οι ΗΠΑ λένε πως τις επόμενες ώρες ο ιρανικός εναέριος χώρος θα είναι υπό τον έλεγχό τους
- Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
- Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
- Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)